Objavljen drugi trejler filma “Sve što vidim si ti” i ima svu našu pažnju!

#BlejkLajvli

all-i-see-is-you.jpg

Pregledajući nove trejlere, naišli smo na drugi po redu za film “Sve što vidim si ti” (“All I See is You”), i sada aktivno čekamo premijeru.

Sa Blejk Lajvli (Blake Lively) u glavnoj ulozi, film je i prije trejlera mnogo obećavao, a nakon gledanja promo materijala, očekivanja su samo veća.

Lajvli glumi Đinu, ženu kojoj operacija rožnjače vrati vid. Dio slagalice koji treba da učini njen život savršenim je tu, a na prvi pogled, ovo ostvarenje se čini kao adaptacija nekog ljubavnog romana Nikolasa Sparksa (Nicholas Sparks) ili Džona Grina (John Green). Međutim, nakon što je Đinin vid vraćen, stvari oko nje postaju (ironično) mračnije. Odjednom, brak joj je u krizi, nezadovoljna je životom, a na to sve, uprkos operaciji, ponovo gubi vid.

Za režiju “Sve što vidim si ti” zadužen je Mark Foster (Marc Foster), čija filmografija uključuje “Bal čudovišta” (“Monster’s Ball”) i “U potrazi za Nedođijom” (“Finding Neverland”).

Uz Blejk, uloge tumače Džejson Klark (Jason Clarke) i Ivon Strahovski (Yvonne Strahovski), a svjetska premijera, ove psihološke drame zakazana je za 27. oktobar.

Ukoliko vam se sviđa premisa ovog ostvarenja, a ne sviđa vam se što morate morate čekati kraj oktobra da ga pogledate, imamo prijedlog kako da prekratite vrijeme.

Pogledajte finski film “Slijepa” (“Blind”) iz 2014. godine. U ovom djelu, priča prati ženu nakon što, uslijed bolesti, naglo izgubi vid, a režiser Eskil Vogt se na odličan način poigrava ograničenjima naših čula i bezgraničnošću uma i mašte.

Naslovna fotografija: “All I See is You” Facebook Page

Izvor: Bosonoga

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!