Pročitajte dirljivu poruku unuke Ljubiše Samardžića

#LjubišaSamrdžić #Unuka

Sara Samardžić, unuka Ljubiše Samardžića, ćerka njegovog preminulog sina Dragana, oprostila se od dede dirljivom porukom koju je postavila na Instagramu.

-Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj deda može da sjedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvijek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio- napisala je Sara na Instagramu.

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić preminuo je u petak Uveče u 81-oj godini života. Vijest koja je potresla cijelu regiju propraćena je na svim portalima, ali i na društvenim mrežama. Od legendarnog Smokija opraštaju se mnogi građani, statusi su im ispisani posljednjim riječima za čuvenog Samardžića, a poruke za njega ostavljaju i poznati na društvenim mrežama.

 

 

 

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Pročitajte danas...

Ostavite odgovor