Veče za dame uz „Opasne mame“ 1. septembra

#Cineplexx #DeltaCity #Trejler

ladies_n.jpg

Veče za dame uz prikazivanje sjajne komedije „Opasne mame“ biće upriličeno u četvrtak, 1. septembra, sa početkom u 20 časova u bioskopu Cineplexx Delta City.

Iz Cineolexxa poručuju da dame оčekuje dobar provod uz urnebesnu komediju „Opasne mame“, dok ih uz svaku kupljenu ulaznicu očekuju i pokloni.

„Opasne mame“ je nova komedija koju su napisali i režirali Džon Lukas i Skot Mur, odgovorni za veliki hit „Mamurluk“, smještena u dobrostojeće čikaško predgrađe gdje vlada šik supermama, a Gvendolin Džejms odlučuje o tome šta je prihvatljivo ponašanje, a šta nije. Ostale mame znaju da joj se ne smiju zamjeriti, a Ejmi Mičel to sigurno nikad nije htjela. Ali jednom kad joj stane na put, između njih počinje rat – počevši od izbora za predsjednicu udruženja roditelja i učitelja u idiličnoj školi William McKinley koja se pretvara u pravo bojište.

Na prvi pogled čini se da Ejmi ima sve: dobar brak, pametnu djecu, predivan dom i uspješnu karijeru. Međutim, previše radi, preuzela je na sebe previše obaveza i iscrpljena je do te mjere da će uskoro izgoreti.

Kad joj pukne film odlučuje da se udruži sa druge dvije majke koje se nalaze pod prevelikim pritiskom. Zajedno odlučuju da se riješe svih nametnutih im odgovornosti i da se upušte u divlji provod i uživaju u svojoj slobodi. Zbog toga će se sukobiti s uštogljenom Gvedolin koja vlada u udruženju roditelja i učitelja kao i nad svojom klikom posvećenih i savršenih majki.

Karte za projekciju filma „Opasne mame“ su u prodaji. U linku koji slijedi pogledajte trejler:

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!