Sve o rok koncertima, gostovanjima popularnih estradnih ličnosti i DJ žurkama!

#MontenegroSummerCampForChamberMusic #MayaBerović #AnaNikolić #AcoPejović #Partibrejkers #GocaTržan #NinaPetković #DarkoMartinović #LakeFest

muzika.jpg

Za večerašnji provod imate i više nego zanimljiv program! Prije odlaska na neku od svirki ili nastupa, možete uživati u kamernoj muzici u Katoličkoj crkvi (Podgorica). Rok koncert je u Tivtu, a nastupa kultni sastav Partibrejkers. Manifestacija Riječka noć takođe nudi dobar provod, a za muzički dio zadužene su Goca Tržan i Nina Petkovć. Ana Nikolić, Maya Berović i Aco Pejović nastupaju na primorju, a sličnih nastupa biće i u Bijelom Polju. U tekstu koji slijedi saznajte kakav je line up za drugo veče Lake festa u Nikšiću i još mnogo toga!

muzika.jpg

Za ljubitelje kamerne muzike, preporučujemo završni koncert petog Ljetnjeg kampa za kamernu muziku – Montenegro Summer Camp for Chamber Music koji će biti održan u podgoričkoj Katoličkoj crkvi sa početkom u 20 sati.

Beslatno možete slušati djela poznatih kompozitora među kojima su: Đuzepe Tartini, Bernhart Hajnrih Krusel, Ernest von Dohnayi, Aram Hačaturjan, Jozef Hajdn, Johan Sebastijan Bah i drugi.

Line up Lake festa nadomak Nikšića je sljedeći: Justin’s Johnson, Irish Stew, Lični Franz, DST, YU grupa, Dejan Petrović i Big band i Ritam nereda. Nastupi počinju od 19 sati.

Gošće ovogodišnje Riječke noći biće pop pjevačice Goca Tržan i Nina Petković.

goca_nina.jpg

Događaj će biti održan na šetalištu u Rijeci Crnojevića, sa početkom u 19 časova.

Kultni sastav PARTIBREJKERS nastupiće na gradskoj rivi Pine u Tivtu sa početkom u 22 sata. ULAZ JE BESPLATAN.

parti.jpg

Trenutno jedna od najaktuelnijih pjevačica na našim prostorima, Ana Nikolić, večeras gostuje u budvanskom Trocaderu.

ana_nikolic.jpg

U Budvi će nastupati i Dejan Matić (Paris) i Boban Rajović (Raffaelo).

Svoju ljetnju turneju po Crnoj Gori nastavlja Aco Pejović, a večeras gostuje u Igalu u tamošnjem klubu na otvorenom – La bamba. U susjednoj Casi pjevaće Slaven Đukanović.

WHITE PARTY je u kotorskom Maximusu uz DJ duo – DJ NIGEL i DJ LO, a Loco band će i večeras nastupiti u Dojmiju na otvorenom.

Maya Berović večeras dolazi u Sutomore. Njen nastup biće organizovan u Habani.

maya-berovic-1411568168-573923.jpg

Pobjednik takmučenja Zvezde Granda, Darko Martinović, pjevaće u bjelopoljskoj Sparti, a u istom gradu (Paso Doble klub) nastupa i Dino Heldić.

Mladen Vujović zabavljaće goste kluba Municipium’s.

Vesna Perović i Džoni Jakovljević gostuju u podgoričkom Greenwichu, a u Buda baru posjetioce će zabavljati DJ FAME i Quattro Acoustic band.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Pročitajte danas...

Ostavite odgovor