„Priča se po gradu“ u Dvorani Park 19. aprila

#StašaKoprivica #GanePecikoza #DubravkaMijatović #BrankaPujić #AnastasijaMandić #SenaĐorović #DvoranaPark

hn.jpg

U okviru HAPS-a, u utorak 19. aprila u 20 i 30 u Dvorani PARK, odigraće se predstava „PRIČA SE PO GRADU“, autorska hit komedija koju kao reditelj i pisac potpisuje Staša Koprivica.

„PRIČA SE PO GRADU“ je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vrijeme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspijevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o nevijerstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje. PRIČA SE PO GRADU je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine.

Predstava je nastala u produkciji Ganeta Pecikoze, a igraju: Branka Pujić, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Pročitajte danas...

Ostavite odgovor