Predstava za djecu “Luckasti klovnovi” u Nikšićkom pozorištu

#Citywalk #LuckastiKlovnovi

unnamed-2-27.jpg

Nikšićko pozorište obilježiće 21. mart – Svjetski dan lutkarstva, predstavom za djecu „Luckasti klovnovi“ koja je rađena u produkciji Korifej festa, a igraće se u dva termina, u 10h i 12h.

Svjetski dan lutkarstva obilježava se i slavi širom svijeta uz čitanje poruke koju proslijeđuje UNIMA (Međunarodna mreža za razvoj lutkarstva).

Tekst za predstavu napisao je Tode Nikoletić, jedan od najpoznatijih pisaca za djecu u regionu, dok režiju potpisuju Anđelija Rondović, magistar glume i asistent na FDU na Cetinju i njena koleginica Sanja Vujisić, koje ujedno i glume u predstavi.

Neobični klovnovi Toto i Tati u luckastoj borbi za titulu najboljeg klovna dokazuju se publici kroz šašave borbe nadjačavanja, spletki, smicalica. Sukob u kome se djeca dovode do spoznaje da koliko god ima tuge na svijetu, sreća i radost treba da osvoje naša srca i da je za dobru zabavu potreban ne jedan, ne dva, nego 1000 klovnova. I, naravno, da je prijateljstvo važnije od takmičenja.

Predstava se izvodi u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću, a namijenjena je djeci predškolskog i nižeg školskog uzrasta (3+).

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti svakog dana na biletarnici Nikšićkog pozorišta (od 10h do 20h) po cijeni od jednog eura, a za informacije možete pozvati na broj 068 461 310.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Pročitajte danas...

Ostavite odgovor